Fita GR-Coaching


La idea de GR-coaching neix dels GR de muntanya: els GR són grans recorreguts que tenen sovint un punt de destinació, un objectiu, quelcom d'emocionant que et mou a prendre’ls. Solen ser camins fitats però no són pistes forestals. Són senders sovint perdedors, però precisament aquests són els que ens duen pels indrets més preciosos i entranyables.
Iniciar un GR és màgic i seguir-lo fins al final encara més. El camí però, no sempre és fàcil, al contrari, pot ser dur, dificultós i, fins i tot, arriscat. Ara bé, quedar-se a casa, al refugi, no serveix de res. Cal notar que el GR no és tan sols un camí per la muntanya, sinó que és un camí cap a la transformació interior. Un mai no acaba de caminar de la mateixa manera que ha començat ja que, mentre un camina, es transforma tant a ell mateix com a la percepció del propi entorn.

Quina és però la destinació i l’objectiu de GR-coaching?

El nostre objectiu principal és col·laborar a impulsar la transformació personal i social a partir de la presa de consciència tant individual com dels equips i organitzacions.

En aquesta línia, ens valem del coaching co-actiu i sistèmic com a eines i fites potents per caminar i treballar. Unes eines que han pres renom en aquests darrers temps ja que estan donant resposta a una necessitat global de transformació tant social com humana. Una transformació del tot necessària per a empreses, cooperatives, societat civil organitzada, tercer sector social i, alhora, per a persones a nivell individual.

D’aquí la nostra missió, el nostre GR:

DESPERTEM CONSCIÈNCIA, IMPULSEM TRANSFORMACIÓ

Ja ho veieu, ens animem a fer camí amb vosaltres!
bottom